Przepis na Szpinakowe gofry bubble z kozim serem i łososiem

Gofry bubble to gofry o strukturze bąbelków, zwinięte w rożek, z pewnością zachwycą Waszych gości i będą hitem domowego stołu. Chrupiące, lekkie gofry z nutą szpinaku, białym kozim serem i aromatycznym łososiem to świetny pomysł na wspólne śniadanie w gronie najbliższych.

gofry bubble – składniki:

  • Gofry szpinakowe:
  • 240g wędzonego łososia
  • 4 rzodkiewki
  • 130g mąki pszennej
  • 50ml mleka
  • garść świeżego szpinaku
  • pieprz
  • kilka plasterków zielonego ogórka
  • garść świeżego posiekanego koperku
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • olej do wysmarowania gofrownicy
  • 100g szpinaku rozdrobnionego
  • Dodatkowo:
  • sól
  • 3 jajka
  • 200g kremowego sera koziego

gofry bubble Jak przygotować:

Zobacz także: inny przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *