Przepis na Naleśniki ze szpinakiem i serem feta

naleśniki ze szpinakiem i serem feta – składniki:

  • masło
  • ser
  • feta
  • FARSZ:
  • cebula
  • czosnek
  • Na naleśniki ( w moich przepisach )
  • oliwa z oliwek
  • szpinak
  • biały
  • sól, pieprz

naleśniki ze szpinakiem i serem feta Przygotowanie:

Zobacz także: inna ciekawa receptura

Na naleśnikach podsmażyć szpinak i ser feta. Zrób farsz na patelni. Podsmaż pokrojoną cebulę w pastę przed dodaniem drobno posiekanego czosnku. Umieść szpinak (w dowolnym miejscu zamrożony, najpierw rozmroź i usuń wodę). Dopraw tak jak lubisz. Smaż wszystko razem przez około 15 minut na małym ogniu. Od tego momentu skonsoliduj ser feta cheddar i przenieś go między naleśniki. Na oliwie smażymy zawinięte naleśniki.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *