Przepis na Muffinki z kremem czekoladowym

muffinki z kremem czekoladowym – składniki:

  • krem czekoladowy 1 szt
  • jajka
  • soda oczyszczona 1/2 łyżeczki
  • mąka
  • olej 125 ml
  • proszek do pieczenia 1/2 łyżeczki
  • jabłko
  • czekolada gorzka 5 kostek
  • maślanka 250 ml
  • cukier 5 łyżek
  • śmietana
  • pszenna

muffinki z kremem czekoladowym Jak zrobić

Zobacz także: inna ciekawa receptura

Herbatniki z kremem czekoladowym: Do głównej miski dodaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, pop, zmielone jabłko i zmieloną czekoladę. W drugiej misce połącz jajka z maślanką i olejem. Użyj trzepaczki lub mieszadła blendera, aby połączyć mocowania. Zetrzyj jabłko i dodaj do mieszanki suchych i płynnych składników. Prowadzimy krótką rozmowę, która wydaje się niemal beztroska. Zrób wszystko, aby nie mieszać masy przez długi czas. Napełnij foremki odtwarzaczem i wyłóż 12-częściową foremkę na ciastka papierowymi kubeczkami. Herbatniki powinny być podgrzewane przez około 25 minut przed schłodzeniem na drewnianej desce. Połącz krem czekoladowy i śmietankę kremówkę. Babeczki wyłożyć kremem po przełożeniu do worka na ciasto. Wykorzystujemy wszelkie ozdoby, których potrzebujemy, aby ożywić górę. POLECAM TO!!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *