Przepis na Kruche babeczki z nadzieniem

kruche babeczki z nadzieniem – składniki:

  • cebula 1 duża
  • babeczki kruche słone 20 szt
  • ser
  • majonez 1 łyżka
  • śmietana
  • czosnek
  • szynka, boczek
  • koperek do zdobienia
  • pieprz

kruche babeczki z nadzieniem Przygotowanie:

A może spodoba Ci się także: inna receptura

Nadziewane kruche babeczki Kupiłam kruche babeczki błyskawiczne. Wędliny składają się na tzw. przegląd zamrażarki i lodówki. Podsmaż szynkę w pastach po pokrojeniu jej na małe kształty. Cebulę obrać i drobno pokroić, dodać do szynki i smażyć, aż się zeszkli. Kroję kawałki sera cheddar. Aby uniknąć stopienia, dodaj kostki do szynki bez smażenia. Całkowite napełnienie babeczek. To danie wymaga tylko jednej łyżki majonezu, szczypty pieprzu i przeciśniętego przez praskę czosnku. Babeczki polać odrobiną sosu. Dekorujemy świeżym koperkiem. Weź udział w swoim bankiecie 🙂


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *