Przepis na Kajmakowe muffinki z jabłkami i masłem orzechowym

Składniki na muffinki z jabłkami:

  • 1 1/2 szklanki mąki
  • rzepakowego
  • 1/2 łyżeczki sody
  • 1/2 szklanki mleka
  • 300 g jabłek
  • 3 jajka
  • 1/2 szklanki oleju
  • 3 łyżki masła
  • pszennej
  • 1/2 szklanki masy kajmakowej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

muffinki z jabłkami Przygotowanie:

A może spodoba Ci się także: inna receptura

Babeczki kajmakowe z jabłkiem i masłem orzechowym Masa kajmakowa powinna zawierać olej, jajka i mleko. Temperatura pokojowa jest wymagana dla wszystkich składników. Rozbierz jabłka i usuń środki, aby uzyskać małe, trójwymiarowe kwadraty. odłożyć Masło orzechowe jest ucierane na krem maślany. Wlać mleko i jajka. Całość dokładnie wymieszaj trzepaczką do uzyskania jednolitej masy. Nigdy nie biczujemy.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *