Przepis na Domowe babeczki owocowe

Składniki na domowe babeczki:

  • listki mięty do dekoracji.
  • 2 łyżki cukru,
  • owoce (analogicznie do budyniu – maliny, banan
  • 1 opakowanie budyniu (smak w zależności od preferowanego smaku, np. malinowy, bananowy, truskawkowy itp.),
  • 1 opakowanie gotowych korpusów babeczek do słodkich wypieków (dostępne w marketach),
  • ok. 15 dag masła
  • 1 szklanka mleka

domowe babeczki Przygotowanie

Zobacz także: inna receptura

Ręcznie robione naturalne bułki Ułóż budyń zgodnie z ułożeniem opakowania, dodając dwie łyżki cukru i jedną szklankę mleka. Do schłodzonego dodać zwykłą rzecz – zblendować, dodać delikatną pastę i zblendować na gładką masę. Użyj ustawionego kremu, aby wypełnić babeczki. Użyj nowych, zielonych liści odmian żywności, aby poprawić. Migdały mogą być podobnie wykorzystane jako zaawansowanie.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *