Składniki na domowe babeczki:
- listki mięty do dekoracji.
- 2 łyżki cukru,
- owoce (analogicznie do budyniu – maliny, banan
- 1 opakowanie budyniu (smak w zależności od preferowanego smaku, np. malinowy, bananowy, truskawkowy itp.),
- 1 opakowanie gotowych korpusów babeczek do słodkich wypieków (dostępne w marketach),
- ok. 15 dag masła
- 1 szklanka mleka
domowe babeczki Przygotowanie
Zobacz także: inna receptura
Ręcznie robione naturalne bułki Ułóż budyń zgodnie z ułożeniem opakowania, dodając dwie łyżki cukru i jedną szklankę mleka. Do schłodzonego dodać zwykłą rzecz – zblendować, dodać delikatną pastę i zblendować na gładką masę. Użyj ustawionego kremu, aby wypełnić babeczki. Użyj nowych, zielonych liści odmian żywności, aby poprawić. Migdały mogą być podobnie wykorzystane jako zaawansowanie.
Dodaj komentarz