Przepis na Babeczki z kruszonką

babeczki z kruszonką – lista składników:

  • pół szklanki cukru
  • 1,5 łyżki mąki
  • 1/2 szklanki mleka
  • 10 dag margaryny
  • KRUSZONKA
  • pół szklanki oleju
  • 2 jajka
  • 1 i 1/3 szklanki mąki
  • CIASTO
  • 3 łyżki cukru
  • 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia

babeczki z kruszonką Przygotowanie

A może spodoba Ci się także: inna ciekawa receptura

ciasto, które rozpada się na herbatniki: użyj łyżki, aby skonsolidować wszystko w pojedynczej misce. cukier, soda oczyszczona i mąka. W drugiej misce wymieszaj olej, mleko i jajka. Po dokładnym wymieszaniu dwóch składników w misce łączymy je dodając suche do mokrych. Łyżką dokładnie wszystko łączymy. Ułożoną masę należy przenieść do skoordynowanych papierowych kubków. Napełnij około 3/4 filiżanek. KRUCHAĆ: Połącz mocowania i posyp ograniczoną ilością rozpadu na każde ciasto. Podgrzewać około 30 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *