Przepis na Babeczki z kaszy gryczanej

babeczki z kaszy gryczanej – składniki:

  • 1/2 puszki groszku
  • 2 jajka
  • 2 młode marchewki
  • gryczanej
  • sól
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • 300 g ugotowanej kaszy

babeczki z kaszy gryczanej Przygotowanie:

Zobacz także: inna receptura

Babeczki gryczane Marchewki ugotować we wrzątku z odrobiną soli i bez obierania, a następnie dokładnie umyć. Po ugotowaniu zdejmij skórkę, spuszczając wodę i pozwalając jej nieco ostygnąć, aby uniknąć poparzenia dłoni. Pokroiliśmy produkt ekologiczny. Połącz z nim orzechy nerkowca. Dodajemy również jajka, drobno posiekany szczypiorek i zubożony groszek. Możesz przyprawić, jak chcesz. Dodaliśmy ziarna do papierowych kubków z opcjami. Dodaliśmy tonę „nachylenia”, ponieważ babeczki nieco opadają, gdy ostygną. Gotuj w 180 stopniach przez około 20 minut. ozdobione marchewką i szczypiorkiem. Ładnie wyglądają udekorowane szczypiorkiem i marchewką. Mają ciepły i zimny smak.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *