Przepis na Babeczki mięsne z delikatnym kremem ziemniaczanym

Składniki na babeczki mięsne:

  • 10 średnich ziemniaków
  • 3 łyżki majonezu,
  • 8 łyżek mleka
  • czerwona papryka
  • prowansalskie
  • mięso mielone 1kg-1,5kg,
  • czerwona cebula,
  • jajko
  • 6 łyżek bułki
  • ketchup
  • sól
  • zioła
  • papryka
  • tartej
  • 2 łyżeczki musztardy (najlepiej sarepska),

babeczki mięsne Jak zrobić

Zobacz również: kruche ciasteczka maślane

Wykonane z mięsa i lekkiego kremu ziemniaczanego, te babeczki: Zabij gniazda nasienne z papryki i pokrój w drobne kształty 3D (trochę oszczędzając na ulepszenie). Pokrój również obraną cebulę na małe, trójwymiarowe kwadraty. Mięso powinno mieć sól, pieprz, cebulę, bułkę tartą, przyprawy i bułkę tartą. Całkowicie zmiksuj. Uformuj kulki mięsne w kulki i umieść je w formie na muffiny. W piekarniku nagrzanym do 180 stopni C piecz formę przez około 30 minut. Krem ziemniaczany: Ziemniaki bąbelkowe w osolonej wodzie, kanał. Zmiksuj gorące ziemniaki z mlekiem, majonezem, musztardą i słodką papryką, aż uzyskają bogatą masę, która będzie gładka i jednolita. Dodaj mleko, jeśli wydaje się zbyt suche. Od tego momentu przenieś ciepłą/gorącą masę do pakietu kanałowego. Przygotowanie: Gotowe herbatniki mięsne ułożyć na talerzu lub dwóch, polać keczupem i posmarować kremem ziemniaczanym. Naczynie powinno mieć teraz pozostałą pokrojoną w plasterki paprykę. Szczypiorek można również posypać po wierzchu, jeśli jest dostępny iw sezonie.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *