Jak zrobić Zapiekane naleśniki z warzywami

Składniki na zapiekane naleśniki z warzywami:

  • Ser
  • szczypta soli
  • 200 gram mąki
  • cebula
  • Do pryzgotowania ciasta:
  • soli
  • 4 pomidory
  • Do nadzienia:
  • 2 jaja
  • 400 gram mrożonych warzyw
  • lyżka oliwy
  • 2 łyżki oliwy
  • 0,5 l mleka

zapiekane naleśniki z warzywami Jak przygotować:

Zobacz także: inna receptura

Ciepłe bułeczki warzywne, które przygotowujemy, wykorzystują ostatnio wymienione dodatki, aby stworzyć kombinację. Opuszczamy go na trzydzieści minut. W międzyczasie rozmrozić warzywa. Kroimy pomidora i cebulę. Podsmaż cebulę, dodaj rozmrożone warzywa, pomidory i podsmaż wszystko przez około 30 minut. Dopraw solą i pieprzem. Kiedy smażymy ciepłe bułeczki, używamy pojemnika z ciastem. Na blachę do pieczenia posypać serem cheddar i piec na płycie kuchennej przez 15 do 20 minut, każdy placek należy posmarować przygotowaną masą.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *