Składniki na zapiekane naleśniki z warzywami:
- Ser
- szczypta soli
- 200 gram mąki
- cebula
- Do pryzgotowania ciasta:
- soli
- 4 pomidory
- Do nadzienia:
- 2 jaja
- 400 gram mrożonych warzyw
- lyżka oliwy
- 2 łyżki oliwy
- 0,5 l mleka
zapiekane naleśniki z warzywami Jak przygotować:
Zobacz także: inna receptura
Ciepłe bułeczki warzywne, które przygotowujemy, wykorzystują ostatnio wymienione dodatki, aby stworzyć kombinację. Opuszczamy go na trzydzieści minut. W międzyczasie rozmrozić warzywa. Kroimy pomidora i cebulę. Podsmaż cebulę, dodaj rozmrożone warzywa, pomidory i podsmaż wszystko przez około 30 minut. Dopraw solą i pieprzem. Kiedy smażymy ciepłe bułeczki, używamy pojemnika z ciastem. Na blachę do pieczenia posypać serem cheddar i piec na płycie kuchennej przez 15 do 20 minut, każdy placek należy posmarować przygotowaną masą.
Dodaj komentarz