Witam serdecznie
Propozycja na polewę czekoladową bez masła i mleka jest prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna. Tak przygotowaną polewę czekoladową możemy wykorzystać do wykończenia ciast, ciastek, ciasteczek.
Składniki na polewa czekoladowa bez masła:
- 50 ml wody
- 100 g cukru pudru
- 25 g kakao 2 łyżki z górką ( kakao prawdziwe-ciemne)
polewa czekoladowa bez masła Przygotowanie
Zobacz także: inny ciekawy przepis
Margarynę i czekoladę należy łączyć pod prysznicem wodnym. Pod koniec można dodać ostrą śmietanę. Wyrzuć mocowanie. Dwie rozpuszczone galaretki należy wymieszać z 1 1/2 szklanki wrzącej wody. Połącz galaretkę i glazurę. Nie ma znaczenia, czy są zimne, czy jeszcze ciepłe. Schłodzonym lukrem posmarować ciastka. dwa ciasta; Pięć łyżek mąki, pięć łyżek cukru, pięć łyżek mąki i pół łyżeczki proszku do pieczenia i mąki to składniki. Po ubiciu białek na sztywną pianę, stopniowo dodawać cukier. Od tego momentu dodawać po kolei żółtka, cały czas miksując na niskich obrotach, a także mąkę, która została oddzielona na proszek. Oczyścić ciasto po 20 minutach pieczenia w 180°C; więcej niż dwie szklanki mleka, dwa małe puddingi waniliowe i zero cukru. Cztery białka jaj i półtora paluszka. alkohol w szklance. 1 szklanka cukru pudru i cukru waniliowego. Wykorzystując cukry, ugotuj kawałek litra mleka. Do pozostałego mleka dodać budyń i żółtka. Wlać masę do bulgoczącego, doprawionego cukrem mleka. Miksuj, aż na budyniu pojawi się linia. 1 i pół bloku kremu do smarowania, ubij na sztywno, a następnie wmieszaj w ostudzoną masę budyniową. Na koniec wlej trochę alkoholu do szklanki. Organiczne owoce, takie jak rodzynki, morele i śliwki, mogą zostać wchłonięte przez duszę. Pomyślałem, że wyglądają jak duże rodzynki. Wymieszać śmietanę i skropić dekoracją. Popieram to;
Dodaj komentarz