Jak zrobić Słone kruche babeczki z pastą serową

Składniki na słone kruche babeczki:

  • 2 jajka
  • 20 dag masła
  • sól
  • 1-2 łyżki śmietany
  • Kruche babeczki można kupić gotowe w markecie lub zamówić w pobliskiej cukierni. Dla chętnych podaję prosty przepis.
  • sól
  • ½ kg mąki
  • Pasta serowa
  • ulubione zioła do smaku
  • 250 g kremowego twarogu

słone kruche babeczki Jak zrobić:

Zobacz koniecznie: inna receptura

Herbatniki z klejem cheddar i ostrym ciastem kruchym: Na stolnicę przesiać mąkę, posiekać z masłem, solą i jajkami, szybko zagnieść i wstawić do lodówki na co najmniej dwie godziny. Zrób to delikatnie, polej babeczki i użyj widelca, aby zrobić dziury. Gotuj przez około 20 minut w temperaturze 160 stopni. Zmiel składniki pasty. Dla podkreślenia: Suszone pomidory, plastry ogórka, marynowana lub surowa papryka, prażone migdały, plasterki salami i sardynki w puszkach to tylko kilka przykładów. dzięki twojemu pomysłowemu umysłowi. Jeśli chcemy mieć pewność, że pasta dobrze ułoży się na babeczkach, warto zaopatrzyć się w rękaw z końcówką.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *