Jak zrobić Naleśniki z kiszoną kapustą 3

naleśniki z kiszoną kapustą – składniki:

  • pieprz
  • sera
  • 1/2 łyżeczki pieprzu
  • 1 łyżka masła
  • 700 g kiszonej kapusty
  • sól
  • 10 naleśników
  • 150 g białego
  • olej
  • 1 łyżka gęstej śmietany
  • 2 średnie cebule

naleśniki z kiszoną kapustą Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: ciasteczka weselne

Paella z kiszoną kapustą: 3 Cebulę kroimy i podsmażamy na maśle i oleju. Połącz kapustę z cebulą, drobno posiekaną i podsmaż na odrobinie oleju, aż zacznie się palić. Po rozsmarowaniu farszu na gorących bułkach zawijamy je. W naczyniu odpowiednim do piekarnika skropić je odrobiną tłuszczu. Mieszanka twarogu, śmietany, pieprzu i soli Przykryj nim naleśniki, rozsmaruj w podobny sposób. Podgrzewać przez 25 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *