Jak zrobić Naleśniki z kaszą gryczaną

Składniki na naleśniki z kaszą gryczaną:

  • 30 dkg wędzonego boczku
  • 0,5 kg pieczarek
  • sól
  • Przepis na około 8 naleśników
  • pieprz
  • gryczanej
  • woreczek kaszy
  • vegeta nature
  • 3 łyżki oleju
  • pół czerwonej cebuli
  • 1 cebula biała
  • 2 ogórki

naleśniki z kaszą gryczaną Przygotowanie

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis

Przepis na placki gryczane znajdziecie na https://gotujmy.pl/nalesniki-z-serem-na-slodko-5,przepisy,177946.html. Postępuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu, aby ugotować kaszę gryczaną. Boczek należy pokroić w paski i podsmażyć na patelni. Dodać pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę i łyżkę oleju. Smaż cebulę, aż stanie się przezroczysta. Owsianka powinna być posypana cebulą i boczkiem. Ogórki kiszone można pokroić w większą kostkę. Całkowicie utwardzamy części. Dodać pieprz i sól do smaku. Przygotowaliśmy farsz do gorących ciast. Pieczarki należy obrać i przekroić na pół, a białą cebulę pokroić w piórka. Na patelni podsmaż grzyby na złoty kolor w oleju o wysokiej temperaturze. Gotuj przez dodatkowe cztery minuty po dodaniu cebuli. Podsmażone grzyby, 1,5 szklanki wody i vegeta należy dodać do garnka. Intensywność do krawędzi wrzenia. Istnieje wiele rodzajów grzybów. Sos stanie się gładki. Po napełnieniu gorących bułeczek farszem zwiń je w roladę. Podaj z sosem grzybowym. Zjedz cudowną kolację.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *