Jak zrobić Naleśniki z kapustą kiszoną

naleśniki z kapustą – lista składników:

  • 1 szklanka mąki
  • oliwa z oliwek
  • 20 dag pieczarek
  • 1 jajko
  • tarta
  • 2 łyżki oleju
  • Farsz
  • 2 cebule
  • bułka
  • 1 szklanka mleka
  • 20 dag kapusty kiszonej
  • sól
  • 2 jajka
  • 1 czosnek
  • 3/4 szklanki wody
  • szczypta soli

naleśniki z kapustą Jak przygotować

Zobacz koniecznie: inna ciekawa receptura

Naleśniki z kiszoną kapustą Aby zrobić naleśniki z kiszoną kapustą: zrobić biszkopt i smażyć na patelni. Farsz: Ugotowaną kapustę pokroić. Na oliwie podsmaż czosnek, pieczarki pokrojone w kostkę i cebulę. Gulasz i kapustę należy połączyć w jedną całość. Zrolować naleśniki, nadziać je farszem i usmażyć na patelni z jajkiem i bułką tartą.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *