Jak zrobić Naleśniki na słono

Dobre z farszem, przysmażone na patelni na chrupko a także do krokietów z mięsem lub kapustą.

naleśniki na słono – składniki:

  • 2 jajka
  • 1 łyżka majeranku
  • 2 łyżki oleju
  • odrobina ostrej papryki
  • szczypta soli
  • 1 łyżeczka czerwonej czubrycy (opcjonalnie)
  • przyprawa warzywna typu vegeta
  • słodka papryka w proszku
  • ok. 2 szkl mąki luksusowej
  • 1 szkl wody mineralnej gazowanej
  • przyprawy:
  • 1 szkl mleka

naleśniki na słono Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *