Jak zrobić Muffinki z serem i szynką

muffinki z serem i szynką – składniki:

  • pieprz
  • 250 ml mleka
  • 1 łyżka proszku do pieczenia
  • 100 g szynki w plastrach
  • słonecznikowego
  • pszennej
  • szczypta soli
  • 280 g mąki
  • świeżo mielony czarny
  • 2 jajka
  • 6 łyżek oleju
  • 140 g tartego na grubo sera

muffinki z serem i szynką Jak przygotować

Zobacz także: inny przepis

Herbatniki z suchych składników: Połącz szynkę, ser i suche składniki. 1. Po przefiltrowaniu mąki dodaj proszek do pieczenia, sól i pieprz do dużej miski. 2. Wszystko powinno być w misce. 3. Pokrój szynkę na części o grubości znikomej i dodaj do miski. 4. Do szynki należy dodać 100 gramów cheddara. 5. Połącz wszystko jako jedno i zapisane.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *