muffinki z serem i szynką – składniki:
- pieprz
- 250 ml mleka
- 1 łyżka proszku do pieczenia
- 100 g szynki w plastrach
- słonecznikowego
- pszennej
- szczypta soli
- 280 g mąki
- świeżo mielony czarny
- 2 jajka
- 6 łyżek oleju
- 140 g tartego na grubo sera
muffinki z serem i szynką Jak przygotować
Zobacz także: inny przepis
Herbatniki z suchych składników: Połącz szynkę, ser i suche składniki. 1. Po przefiltrowaniu mąki dodaj proszek do pieczenia, sól i pieprz do dużej miski. 2. Wszystko powinno być w misce. 3. Pokrój szynkę na części o grubości znikomej i dodaj do miski. 4. Do szynki należy dodać 100 gramów cheddara. 5. Połącz wszystko jako jedno i zapisane.
Dodaj komentarz