Jak zrobić Muffinki z ciasta francuskiego z rzodkiewką

Chrupiące muffinki na słono z bryndzą i rzodkiewką. Nie tylko pięknie się prezentuję, ale również pysznie smakują.

muffinki z ciasta francuskiego – lista składników:

  • opakowanie ciasta francuskiego
  • 200 g bryndzy
  • pieprz
  • pęczek rzodkiewki
  • świeży tymianek

muffinki z ciasta francuskiego Jak przygotować:

A może spodoba Ci się także: inny przepis

1. Pokrój mieszankę w paski. Przed podaniem posyp tymiankiem, pieprzem i żałosną ilością sera każdy pasek. Warstwa sera służy do przykrycia plasterków rzodkiewki. Każda róża powinna zmieścić się w papierowym kubku. Piecz ciasto przez 10 do 15 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza, aż będzie smażone.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *