Jak zrobić Muffinki Orzechowe

Składniki na muffinki orzechowe:

  • 250g margaryny
  • 1 garść zmielonych orzechów
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • całe orzechy
  • 1 garść zmielonych orzechów
  • włoskich
  • 4 łyżeczki cukru pudru
  • 150ml wody
  • 1 jajko
  • laskowych
  • 250g mąki
  • 100ml mleka
  • laskowe

muffinki orzechowe Jak zrobić:

Zobacz również: inna receptura

Babeczki z nadzieniem orzechowym: Połącz zmiękczoną pastę z mąką, aby połączyć. Wymieszaj cukier, mleko, wodę, jajko i proszek do pieczenia. Dodać całą masę po dodaniu mielonych orzechów. Dodaj jeden orzech laskowy do każdego herbatnika na końcu, aby wypełnić formularze. Przez 30 do 40 minut przygotuj w 180 do 200 stopniach.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *