Jak zrobić Muffinki krówkowe

muffinki krówkowe – lista składników:

  • dodatki:
  • mokre:
  • cukier puder
  • składniki suche:
  • 300 g mąki
  • 2 całe jaja
  • 170 g cukru
  • 170 ml mleka
  • 1 tabliczka czekolady gorzkiej
  • 125 g masła
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 3 łyżki kakao
  • masa krówkowa

muffinki krówkowe Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inny ciekawy przepis

Fudge Cupcakes: Dołącz do suchych okrawków w głównej misce. Po drugie, płynne części. Aby zmiękczyć margarynę, ostudź ją. Mieszamy suche ścinki z mokrymi. Napełnij każdą papierową filiżankę do połowy nadzieniem i wyłóż formę na muffinki. Łyżką nałóż porcję mieszanki krówkowej. Masą napełniamy papierowe kubki przez nas. Posypać cukrem pudrem i posmarować masą krówkową po pieczeniu przez 20 minut w 175 C.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *