Jak zrobić Kruche babeczki z masą mascarpone-krówkową

Małe, słodkie i pyszne ? Kruche babeczki z pyszną masą ! Polecam babeczki /które możemy upiec nawet kilka dni wcześniej/ z masą z serka mascarpone i masy krówkowej /która nie „podchodzi wodą” i nie rozmiękcza babeczek/ z przysłowiową wisienką na szczycie:)

babeczki z masą mascarpone – składniki:

  • masa:
  • sól 1 szczypta
  • masło 30 dag
  • cukier puder 15 dag
  • wiśnie drylowane do dekoracji
  • serek mascarpone 6 łyżek
  • masa krówkowa z puszki 6 łyżek
  • mąka pszenna 30 dag
  • babeczki:
  • żółtka 4 szt
  • tłuszcz do foremek

babeczki z masą mascarpone Jak zrobić:

Zobacz także: inny ciekawy przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *