Jak zrobić kruche Babeczki korpusowe

Składniki na babeczki korpusowe:

  • 0,02 barwnik agarniczy
  • 26gr. marmolada do wykończenia
  • 272gramy pomada
  • 250gram krem rusel bezowy

babeczki korpusowe Jak przygotować:

Zobacz także: inny przepis

Babeczki z chrupkami: Po upieczeniu muszle rozłóż w odstępach 5 milimetrów na blasze do pieczenia i posyp odrobiną marmolady na spodzie każdej z nich. Następnie napełnij każdą babeczkę kremem, używając torebki z dużym otworem i gładkim ornamentem. Wypełnij foremki po brzegi. wyrównać powierzchnię kremu — powinna być równa. Aby krem zastygł i zastygł na nadziewanych ciałach, umieść je w chłodnym miejscu. Pomadka powinna być teraz podgrzana do nie więcej niż 35 stopni Fahrenheita. Konsystencja pomadki powinna być rzadka i półpłynna. Po ponownym schłodzeniu zakrytych ciałek, na ich wierzchołki należy nałożyć krem russell.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *