Jak zrobić Chrupiące gofry na ostro

Pyszne , chrupiące gofry z pizzowymi dodatkami.

gofry na ostro – lista składników:

  • Papryka czerwona, 1 szt
  • olej, 1 łyżka
  • Natka pietruszki, 1 łyżka
  • mąka, 1 szklanka
  • sól, 1 szczypta
  • kukurydza, 50 g
  • salami, 10 dag
  • ser żółty, 100 g
  • proszek do pieczenia, 1 łyżeczka
  • chili, 1 szczypta
  • jajko, 1 szt
  • mleko, 0,5 szklanki

gofry na ostro Jak przygotować:

Zobacz również: inny przepis

Dokładnie wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól, gulasz i olej w misce. W innej misce skonsoliduj mleko i jajko. Łączymy mocowania suche i mokre w jedno. Po oczyszczeniu papryki pokrój ją w solidne kształty. Salami podzieliliśmy. 2 Natkę pietruszki drobno posiekać. Przenieś kukurydzę ze słonej wody. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dokładnie wymieszaj wszystkie warzywa, ser i salami w cieście. Gofrownica jest w pełni wykorzystana! Pamiętaj, że charakter gofrów zależy zazwyczaj od jakości gofrownicy!) Podziel ciasto na porcje i smaż na średnim ogniu przez 8 do 10 minut. Około. Otwórz gofrownicę na kilka chwil, dwie minuty, zanim system śpiewu się skończy! Przywracamy urządzenie do jego najbardziej skandalicznej temperatury przed każdym powstałym gofrem! Ciepły, porównywalny do ketchupu!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *