Jak zrobić Babeczki z serem pleśniowym i gruszkami

Składniki na babeczki z serem pleśniowym:

  • 335g posiekanych gruszek
  • 150g sera
  • 335ml mleka
  • 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 230g mąki
  • 250g stopionego masła

babeczki z serem pleśniowym Jak przygotować:

Zobacz także: inna receptura

Ciastka z niebieskim serem cheddar i gruszkami. Przed nagrzaniem piekarnika do 180 stopni Celsjusza lekko natłuść blachę do pieczenia ciastek. W misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia. Połącz jajka, mleko i masło w misce. Mieszać dość długo przed dodaniem do mieszanki mąki. Dodaje się niebieski cheddar i pokrojone gruszki. nbsp; Kontynuuj do około trzech czwartych poziomu płyty. Piec na złoty kolor, około 25 do 30 minut.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *