babeczki z masą serową – lista składników:
- 2 czubate szklanki maki
- pół szklanki cukru
- pół kostki margaryny
- kostka margaryny
- 2 jaja
- NADZIENIE
- przyprawa ( 2 łyżeczki) do serników
- garść rodzynek
- niecała szklanka cukru
- 2 żółka
- łyżka oleju
- 250 gram twarogu
babeczki z masą serową Przygotowanie:
Zobacz koniecznie: naleśniki szpinakowe
babeczki nadziewane serem. Rozsyp przesianą mąkę na stole. Ma w sobie jajka. Dodaj trochę cukru. łyżkę oleju na koniec dodać margarynę w kawałkach. Przed ugniataniem posiekaj wszystkie składniki nożem. Ponadto ciasto jest tylko ugniatane. Trzymano je w lodówce przez godzinę. Po godzinie foremki na babeczki napełniamy ciastem i wyjmujemy. Przez 15-20 minut gotuj w brojlerach nagrzanych do 180 stopni. aż dojdą do geniuszu. MASS Cheddar: Cheddar jest mielony dwukrotnie. Białka sera i jajek należy połączyć. skórka do serników Mix. Od tego momentu dodaj cukier i idealnie jest, aby wszystko całkowicie zmiksować. Na sam koniec wymieszać drewnianą łyżką rodzynki. Podgrzane babeczki powinny mieć na wierzchu łyżkę kremowego cheddara. Może służyć do mielenia gorącego kakao. Ciesz się posiłkiem.
Dodaj komentarz